Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa ikinci kez görevde
ADALET BORA/ haberpi- Gebze Yücel Boru Fen Lisesinin başarılı müdürü İsmail Boğa'nın görev yeri değişmedi. Gebze'de başarılara imza atmaya devam edecek
Milli Eğitimde atama dönemi başladı. Bölgemizde en çok merak edilen okulların başında ise Yücel Boru Fen lisesi geliyordu. Okul Müdürü Boğa yeniden atama ile görev yerini korudu. İsmail Boğa'nın okulunda görevine devam edecek olması öğrenciler, Veliler ve eğitim camiasında büyük memnuniyet yarattı.
Gebze Yücel Boru Fen Lisesinin başarılı müdürü İsmail Boğa yeniden görevlendirme ile 4 yıl daha Müdürlük koltuğunda yeni başarılara imza atacak.
Bir başka değişim ise yine Çayırova’nın önemli okullarından bir olan 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi oldu. Daha önce atamasına sendikaca itiraz edilen mahkemelik olan ve görev yeri değiştirilen Hasan Yılmaz, yeniden Müdür olarak atandı.
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












