18 Şubat 2015 - 01:02 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Yeni Şafak yazarı Türküsev: “Susun ve doktora gidin”
Yeni Şafak yazarı Sevda Türküsev, Twitter’da ‘Sen de Anlat’ etiketiyle başlarından geçen taciz olaylarını anlatan kadınlara, ‘Bir kendinize gelin, dizilerdeki gibi kahraman mı olacaksınız sanıyorsunuz?’ dedi
Yeni Şafak yazarı Sevda Türküsev, Twitter’da kadınların “Sen de Anlat” etiketiyle başlarından geçen taciz olaylarını anlatmasına tepki gösterdi.
Twitter hesabından dün saat 23.59′da mesaj atan Yeni Şafak yazarı Türküsev, “uğradığı tacizi doktora değilde sosyal medyada yazan kadınlara” seslendiğini belirterek, “Bir kendinize gelin, dizlerdeki gibi kahraman mı olacaksınız sanıyorsunuz? Taciz ve tecavüze uğrayan bir kadının ruh halini toplumla paylaşmak, taciz ve tecavüze uğrayana haksızlıktır. Farkındalık böyle olmaz” ifadelerini kullandı.
Türküsev bugün ise sosyal medyanın güvenli olmadığını, töre cinayetleri gibi sorunların olduğunu vurgulayarak, “Kadınları doktora, danışana, savcıya, polise gitmek yerine medyada aleni anlatmaya teşvik eden bir zihniyet!!! Pesss… Bu mudur çare!” şeklinde mesaj attı.
İlginizi Çekebilir

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







