15 Temmuz 2012 - 00:35 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Vanʹda polise mayınlı pusu
Olay bugün saat 14.45 sıralarında Vanʹa 13 kilometre, Van- Edremit karayoluna da 4 kilometre uzaklıkta bulunan Bakacak Köyü yakınındaki polisin atış poligonunda meydana geldi. Atış talimi için poligona giden polisler minibüsten indikleri anda patlama oldu. PKKʹlı teröristlerin, polis araçlarının duracağı yerde bulunan menfeze yerleştirdikleri tahrip gücü çok yüksek patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıda 15 polis yaralandı.
Yaralanan polisler; Kubilay Baybir, Oğuz Güven, Özkan Aksoy, Hakan Aydemir, Ahmet Özdemir, Ramazan Yıldız, Furkan Kılıç ve Mehmet Dağgöz.Hakan Güzel, Lütfü Balcı, Mehmet İlkan, Sercan Tekin, Behçet Koç, Yunus Kırış ve Ali Ayhan.
ÖZEL HAREKAT TİMLERİ OPERASYON BAŞLATTI
Van Emniyet Müdürlüğüʹnün atış poligonu olarak kullandığı Bakacak Köyü yakınlarındaki atış sahasında polislere yönelik mayınlı saldırının hemen ardından bölgeye intikal eden Özel Harekat Timleri operasyon başlattı.
Polisleri atış talimine getiren araçların park ettiği yere önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettiren teröristlerin bölgeden fazla uzaklaşma şansı olmadığı ve her tarafın tutulduğu belirtildi.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu







