haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
03 Aralık 2025 - 22:35

Vali Aktaş’tan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Vali Aktaş’tan Cebeci Kıyı Emniyeti ile Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Vali Aktaş’tan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kandıra Kefken açıklarında yabancı menşeili bir gemide meydana gelen yangında fedakârca çalışarak 25 personeli tahliye eden Cebeci Kıyı Emniyeti ile Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teşekkür ziyaretlerinde bulundu. 
 
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Cebeci Tahlisiye İstasyonu personeli tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş’a, burada Cebeci tahlisiye istasyonu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Ünver Sivri ve Bot Kaptanı Mahmut Taylan tarafından bilgi verildi.
 Yapılan bilgilendirme sonrası Vali İlhami Aktaş, Cebeci tahlisiye istasyonu personeline çalışmalarında başarılar diledi.
 Vali İlhami Aktaş Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı ve TCSG-303 Botu’nu Ziyaret Etti
 
Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığında Denetleme Defteri’ni imzalayan Vali İlhami Aktaş, Tim Komutanı SG Gv. Asb. Üçvş. Abdullah Adanur ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı ve personele üstün gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol daha sonra TCSG-303 Komutanı SG Ütğm. Arda Ferhat Salman ile birlikte TCSG 303-Botu’nu ziyaret etti.
 Vali Aktaş, Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personellerine, yabancı menşeili bir gemide meydana gelen yangında, 25 personelin tahliyesinde gösterdikleri üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür etti.


Vali İlhami Aktaş son olarak Kefken Adası’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 
 
Kefken Adası Tahlisiye İstasyonunda ve Kıyı Emniyeti 10 Arama- Kurtarma Bot’unda incelemelerde bulunan ve Bot Kaptanı Mahmut Taylan ile Ünver Sivri’den bilgi alan Vali Aktaş, ekipleri tebrik ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 
ResimResimResim


Resim