16 Temmuz 2016 - 02:50 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Utanç mesajına Anadolu Ajansıʹından açıklama
Fransaʹnın Nice kentinde 84 kişinin hayatını kaybettiği kamyonlu katliamla ilgili Türkiyeʹde utanç verici mesajlar paylaşıldı.
Kendisini Anadolu Ajansı muhabiri olarak tanıtan Ali Kahrıman adlı bir kişinin paylaştığı mesaj ise sosyal medyada binlerce tepki aldı. Kahrıman, 84 kişinin hayatını kaybettiği Niceʹteki terör saldırısı sonrasında, sonuna kahkaha smileyʹsi koyarak, "Fransaʹdaki saldırıda halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır..." yazdı.
ANADOLU AJANSIʹNDAN AÇIKLAMA
İnsanlık dışı tweetle ilgili Anadolu Ajansı ve Ali Kahrımanʹa binlerce mesaj atıldı. Resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Ajansı; "Fransaʹnın Nice kentinde 84 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrasında, sürekli çalışanımız olmayan ve serbest haberci olarak zaman zaman haberlerini kullandığımız Ali kahrıman isimli şahsın kişisel Twitter hesabından son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı tesbit edilmiştir. Bu kişinin Anadolu Ajansı ile tüm ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek







