20 Haziran 2016 - 13:04 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Usta Başkan Gebzeli Taraftarlara geldi
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin Life Port otelde düzenlediği iftara katıldı.
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaşʹın daveti üzerine Kocaeli iş, siyaset, bürtokrası ve spor camiasından bir çok tanınmış isim, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti eski il başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve çok sayıda davetli katıldı.
Davetlilere ve taraftarlara Trabzonsporʹun yeni sahası ve yeni transfer politikası üzerine açıklama yapan Kulüp Başkanı Muharrem Usta, “Transferde gündemimizde öncelikle satışlar var. Çünkü takımımız çok kalabalık. O nedenle önceliği satışlara verdik. Bir taraftan da transfer görüşmeleri yapılıyor. İnşallah yeni statla yeni sezona başlayacağız. Açılışı iki veya üç günlük bir festival haline getireceğiz. Ligin ortasında takım getirmek kolay değil ama sene başında olsa bu biraz daha kolaydı. Fakat stadın sene başına yetişmesinde bir gecikme olduğu için o tarihe de stat yetişmiyor. Bu nedenle nasıl bir şey yapacağımıza bakacağız” dedi.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki






