25 Nisan 2015 - 23:20 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Ünlü gazeteci kovuldu
Uzun yıllar Milliyetʹin yayın yönetmenliğini yapan ve dönemin en ünlü gazetecilerinden biri olarak popüler olan Derya Sazak 2013 yılında Milliyetten atılmıştı.. Sazak daha sonra Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve başlayan Sazak bu görevinden de alındı. Sazak’ın yerine Merdan Yanardağ’ın getirildiği belirtildi.
Derya Sazak, “Görevinize neden son verildi ve nasıl öğrendiniz? Kararı bekliyor muydunuz? Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi:
“Bu sabah cep telefonuma Durdu Özbolatʹtan gelen bir mesajla görevime son verildiği bildirildi. Bu şekilde haberim oldu. Her zaman olduğu gibi gazeteye gitmek için hazırlanmıştım, ancak o mesaj üzerine gitmedim. Gelen mesajda ‘görülen lüzum üzerine’ şeklinde bir gerekçelendirme yapılıyordu. Bu cümleyi Özbolatʹın etraflıca açıklamasında yarar var.” (Medyatava)
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







