11 Haziran 2019 - 08:02 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Uğur Dündarʹdan İmamoğlu ile Yıldırım karşılaşması açıklaması
Uğur Dündar, İmamoğlu ile Yıldırımʹın bir araya geleceği ortak yayına moderatörlük yapmayacağını açıkladı
Gazeteci Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırımʹın canlı yayın buluşması için kendisini tercih etmesiyle ilgili açıklama yaptı.
Uğur Dündar, adayların kendisini tercih etmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve moderatörlük yapmayacağını belirtti.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, şunları kaydetti:
- Tarihi 31 Mart seçimleri öncesinde, Sn.B.Yıldırım ve Sn.E. İmamoğlu’nun katılacağı açık oturumun moderatörlüğü için her iki adayın da ismim üzerinde uzlaşmaları, onurla sürdürdüğüm 50 yıllık meslek hayatımın manevi madalyalarından biri olmuştur.
- Halkımızın yıllardır Türkiye’nin en güvenilir ismi olarak tarafıma gösterdiği güvenin, siyasi kutuplaşmanın zirveye çıktığı bu dönemde ve böyle önemli bir konuda her iki aday tarafından paylaşıyor olması son derece anlamlı ve değerlidir. Her iki adaya da teşekkür ediyorum.
- Kendime ve toplumuma karşı duyduğum sorumlulun bilinciyle, bu açık oturumda adaletin terazisini milim saptırmayacağıma ve geçmiştekilerde olduğu gibi, her iki tarafın da yayın sonrasında teşekkürleriyle karşılaşacağıma en ufak şüphem yoktur. Bunlarla birlikte moderatörlüğüm üzerinden her iki adaya ve demokrasimize zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını görüyor ve bu sebeple 50 yıldır ödünsüz bağlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereği moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum.
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor







