02 Kasım 2011 - 11:51 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
TÜMSİAD ORGANİZE ETTİ
TÜMSİAD Gebze Şubesi, Beşir Uluslar arası Yardım Derneği, Özel Gebze Yüzyıl Hastanesi, Semerkand Gebze Sosyal Faaliyetler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Gebze Center ortaklaşa kan bağışı programı organize etiler.
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de bizzat gelerek destek verdiği kampanya’ya Tümsiad Gebze Şube Başkanı Ahmet Bayat, Başkan Yardımcısı İsmail Akıncı ve Derneklerin yönetim kurulları katıldı.
Gebze Center sağlık odasında yapılan Kan bağışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 110 vatandaşın kan vermek için form doldurduğu kampanyada sağlık durumları el veren 96 vatandaştan kan bağışı alındı. Sosyal sorumluluk projelerinin en güzel örneğini sergileyen dernekler vatandaştan tam not aldı.
İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Şehidimizin annesi hastaneye kaldırıldı

Kiracıları tedirgin eden yöntem







