16 Eylül 2013 - 18:51 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
tesbih yasak
Yeni eğitim ve öğretim yılında servis şoförlerine yeni kriterler geliyor.Servis şoförleri artık tespih sallamayacak, geç kalan öğrenciye kızmayacak ve her gün traş olacak.Şoförler temizliklerine azami özen gösterecek. Her gün sakal tıraş olacak, kişisel bakımlarına dikkat edecekler.
Görev süresi boyunca firmaların belirlediği kıyafetleri giymeleri gereken sürücülerin elbiseleri de temiz ve ütülü olacak.Sabah geç kalan, emniyet kemerini takmayan, araç içi kurallara uymayan öğrencilere kırıcı sözler söylenmeyecek.Bu öğrencilerle ilgili “araç içi uygunsuzluk formu” dolduracak ve servis müdürlüklerine iletilecek.
Servis şoförleri, öğrencilere şaka yapmamaları ve argo sözcükler kullanmamaları konusunda da uyarıldı.Sürücüler, öğrencinin kendisi, ailesi, arkadaşları ve tuttuğu takımla ilgili olumsuz şeyler söylemeyecek.Ayrıca, öğrencilerle sarılma, kucaklaşma, öpme ve benzeri fiziki temaslarda bulunma, hangi sebeple olursa olsun, öğrencilere fiziki ya da kaba muamele de yasaklar arasında.
Yeni dönemde, öğrencilerin belirlenen güzergah dışında servisten inmelerine de izin verilmeyecek.Alışveriş merkezi ve oyun parkı gibi alanlarda aracı durdurma talepleri karşılanmayacak. Okul servis araçlarına taşınması zorunlu öğrencilerden başka kimse alınmayacak. (NTV)
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor






