18 Mart 2014 - 10:35 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Show TVʹyi yaktılar!
Radyo Televizyon Üst Kurulu toplantısında, 17 Ocak 2014 gecesi yayınlanan "Makina Kafa" adlı program ele alındı. Okan Bayülgen, programa katılan Asuman Krauseʹye ʹSeninle twitterʹda ne olur benimle ol diyenler var mı?ʹ diye sordu.
Krause de ʹBayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni, diyenler henüz çıkmadıʹ cevabını verdi. Bayülgen programın bir bölümünde de stüdyo görevlisine "İster misin önümüzdeki programda aslan çiftleştirelim..." diye seslendi.
"CİNSEL İMALI DİYALOG VE BEDEN DİLİ" VURGUSU
RTÜK raporunda ʹProgram boyunca cinsel imalarda bulunularak çeşitli diyaloglar ve beden dili ile hareketler gerçekleştirilmiştirʹ denildi. RTÜK üyeleri de "Türkçenin, özellikleri ve kuralları bozulmadan doğru güzel ve anlaşılır şekilde kullanılmasını ihlal ve düzeysiz, kaba ve argo kullanımʹ nedeniyle Show TVʹye 151 bin 347 lira para cezası verdi.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







