15 Nisan 2014 - 19:48 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
ŞEVKİ DEMİRCİ ŞOK OLDU!
Alınan bilgiye göre Çayırova belediye başkanı olan Şevki Demirci’ye ziyarete gelen Akse Mahallesi sakinlerinden Muammer Keçeli, (55) Belediye başkanı ile görüştükten sonra Çayırova belediyesi asansöründe kalp krizi geçirerek vefat etti. Keçelinin asansörde yanında bulunan iki kişi öldüğünü anlamadı.
Asansöre dayalı vaziyette duran Keçeli’nin öldüğünü yanında bulunanların fark etmediği asansörün zemin kata indiğinde kapısı açılınca yere yığılan Keçeli’nin kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolü sonunda müdahaleden önce öldüğü anlaşıldı. Keçelinin cenazesi önce adli tıp morguna, daha sonra Cuma günü Çağdaşkent’te kılınan cenaze namazının ardından memleketi Erzincan’a gönderildiği öğrenildi.
Olay sonrası açıklama yapan belediye başkanı Şevki Demirci "yanımda eskilerden konuştuk, çay içtik güzel dilek ve temenni ile ayrıldık. Ölümün insana nerede nasıl geleceği belli değil” diyerek üzüntülerini dile getirdi.
Kaynak: Çayırova Gazetesi
Gözden Kaçmasın
Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz







