09 Mart 2015 - 19:10 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Sessiz sedasız kız istediler!
İşte Abdullah Gülʹün gelini!
Abdullah Gül şu sıralar büyük oğlu Ahmet Münir Gülʹü evlendirme heyecanı yaşıyor. Gülʹün gelini Zehra Ayşe Karadere Hacettepe Üniversitesiʹnde tıp okuyor.
Olay Gazetesi’nde yer alan habere göre, herkes onu konuşurken, Gül ailesi sessiz sedasız Bursa’daydı. Hafta sonu Bursa’ya gelen Abdullah Gül için Bursa’daki korumalara bile haber verilmedi, eskort istenmedi. Önce Sheraton Otel’e yerleşen Gül ailesi hayırlı bir iş için Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne gitti.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere’nin ailesinin Nilüfer İlçesi’ndeki Çamlıca Mahallesi’nde oturdukları eve giden Gül, burada baba Abdullah Karadere’den kızını oğluna istedi.
Aslen Kayserili olan Bursa’da tekstilcilik yapan Abdullah Karadere’nin evinde iki aile arasında gerçekleşen merasimde Zehra Ayşe Karadere ile Ahmet Münir Gül’e söz yüzüklerini de bizzat 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taktı.
Gözden Kaçmasın
Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







