18 Mart 2014 - 10:57 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Savcı Özʹe mahkeme şoku
Savcı Zekeriya Özʹün, Dubaiʹde yaptığı tatili Ali Ağaoğluʹnun finanse ettiğine dair yazılan haberle ilgili ʹiftiraʹ iddiasıyla savcılığa yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.
Öz ve beraberindekilerin 61 bin 588 dolar tutan tatil masrafının Ali Ağaoğluʹna ait inşaat şirketi tarafından ödendiğinin belirlendiği kaydedilen savcılık kararında, Özʹün iddia ettiği gibi iftira, tehdit ve terör örgütüne hedef gösterme suçlarının oluşmadığı vurgulandı.
Sabah gazetesinin haberine göre 17 Aralık operasyonu sırasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili olan, ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığıʹna, daha sonra Boluʹya düz savcı olarak atanan Zekeriya Özʹle ilgili 6 Ocak 2014ʹde gazetede yer alan ʹZekeriya Özʹün Dubai Sefasıʹ başlıklı haber yankı uyandırmıştı.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme







