28 Nisan 2014 - 07:32 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Saadet Partisinde ikinci Erbakan dönemi başlıyor
4 Mayıs Pazar günü kongreye gitme kararı alan Saadet Partisiʹnde genel başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalakʹın karşısına Necmettin Erbakanʹın oğlu ve Erbakan Vakfı Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakanʹın çıkacağı iddia edildi.
İddiaya göre Fatih Erbakan 23 Nisan Çarşamba günü Saadet Partisi Genel Kuruluʹnda genel başkanlığa aday olacağını açıklayacak.
Ağustos 2014ʹte yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Haziran 2015ʹte yapılacak milletvekili genel seçimlerine güçlü hazırlanmak isteyen Saadet Partisiʹnde Mustafa Kamalakʹın yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netleşmedi.
YEREL SEÇİMLERDE 2.8 ALMIŞLARDI
Mustafa Kamalak, 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin almış olduğu 2.8ʹlik oy oranının küçümsenemeyecek bir başarı olduğuna dikkat çekmişti. Kamalak seçim sonuçlarını "2011 genel seçimlerindeki 1.2 oranındaki oy dikkate alındığında, partimizin 3 yıl gibi kısa bir sürede yüzde 150’lik bir oy artışı gerçekleştirdiği görülecektir. Elde edilen bu başarı asla küçümsenemez." sözleriyle değerlendirmişti. (Haber 7)
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha






