17 Temmuz 2019 - 19:23 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Rusyaʹdan gündemi sarsacak iddia
Rusya Liberal Demokrat Partisi (LPDR) lideri Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları görüşme sırasında NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söylediğini ileri sürdü.
Sputnik’te yer alan habere göre; Telegram’da açıklama yapan Jirinovski “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la iki kez görüştüm. Bana bizzat Türkiye’nin NATO’dan çıkmaya hazır olduğunu söyledi. AB üyesi olmak istiyorlar, ancak kabul edilmiyorlar. Talepleri birbiri ardına yerine getiriyorlar ancak alınmıyorlar. NATO’ya ise ilk kabul edilenlerden oldular, zira bulundukları bölge Rusya’ya karşı eylemler için uygun” ifadelerini kullandı.
Jirinovski, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelecekte Belarus ve Gürcistan’la olandan daha iyi hale gelebileceğini ifade etti.
Gözden Kaçmasın
Kiracıları tedirgin eden yöntem
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor







