21 Nisan 2017 - 17:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Referandum yeni bir parti doğurdu!
Şarkıcı Haluk Levent referandum sonrası bir parti kurma ihtiyacı hissetti ve kolları sıvadı. Hürriyetʹin haberine göre; sosyal medya hesabından takipçileriyle yaptığı uzun istişareler sonrasında partisinin adını bile koydu.
İşte Haluk Levent’in ‘Anadolu Halk ve Barış Partisi’ (AHBAP) adını verdiği partisiyle ilgili ilk icraatları.
Bana bir parti ismi bulun. Partiyi kuruyorum. Bak söz verdiniz “Parti kur oy verelim” diye.. Tüm oylar benim partiye tamam mı?
Rt yaptıklarımdan hangisinden fazla beğeni alırsa o parti ismi tamamdır ve bio’ya yazılacaktır.
Anadolu Halk Partisi tamamdır. Hayırlı olsun.
Batman temsilcimiz Mansur abimizdir. İlk işimiz Doğu ve Güneydoğu arkadaşlar!
Tüm illerde ilçelerde ön seçim olana kadar geçici olarak atamaları ben yapacağım. Parti içi demokrasi var kardeşim
Parti üyeleri artık abi demeyecek yasak! ‘Sayın genel başkanım’ diyeceksiniz. Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir
Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır.
Haluk Levent, daha önce yayınladığı İzmir Marşı klibiyle de, büyük bir konferans salonunda orkestra eşliğinde İzmir Marşıʹnı söylemişti.
İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı






