07 Mart 2016 - 23:47 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Piyasaya damga vurdular
Altın ve Dolar piyasalara damga vurdu
HABERPİ.COM- Piyasalarda altının tarihi yükselişi ve Dolar kurundaki dalgalı seyir, Şubat ayında ekonomi dünyasında sıkça konuşulan konular olarak kayda geçtiler.
Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı rapora göre, ekonomi basınında en çok konuşulan konular arasında Dolar Kuru, 107 bin 187 haberle listenin zirvesine oturdu. Dolar’ın piyasalardaki dalgalı seyrine karşın, fiyatlarındaki tarihi yükseliş ile dikkatleri çeken Altın, 76 bin 897 habere konu oldu. Bazı ekonomistler, dolar endeksindeki yükselişe ve küresel piyasalarda artan riske karşı altının daha güvenilir bir yatırım olarak görüldüğü iddiasında bulundu.
Listenin üçüncü sırasındaki İstihdam haberleri ise 55 bin 638 habere konu edildi. TBMM Sağlık Komisyonu, esnek çalışma modelini öngören tasarıyı özel istihdam büroları aracılığı ile kabul etti. Listenin dördüncü sırasında yer alan Vergi, 51 bin 92 habere konu olurken, Büyüme 39 bin 99 haberle beşinci sırada yer aldı.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak






