20 Ekim 2014 - 12:31 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Öcalan ile ilgili son noktayı koydu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde sıkça gündeme getirilen Öcalanʹın başka bir cezaevine nakli ve koşulların iyileştirilmesi ile ilgili çok sert konuştu. Hem HDPʹli vekillerin hem Kandilʹin farklı farklı söylemlerinin olduğunun altını çizerek Öcalan ile ilgili şu net açıklamayı yaptı;
"Ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum olmuş olan bir insan var. Bu insani şartların iyileştirilmesine yönelik yapılması gereken her şeyi bu devlet yapmıştır. Bundan daha ilerisi zaten olamaz. Herhalde kalkıp özel villa tahsis edilecek hal yok. Şu anda orada 2 odası var, 2 odasının dışında televizyonu. Bunların hiçbirisi yoktu, bizim iktidarımız döneminde bunları verdik. Bunun dışında oradaki 5 tane diğer mahkumla görüşebilme imkanı var, bunun dışında daha ne olacak.
Benim Cumhurbaşkanı olarak kanaatim kesinlikle bugüne kadar olan 11 yıllık tecrübemle budur. Böyle bir genişletilmesi şusu, busu… Ne kadar genişletilecekse zaten genişletilmiş, imkan her şey verilmiş. Sağlık noktasında tedavi falan her şey aksatılmadan yapılıyor." (NTV)
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor






