21 Şubat 2015 - 10:57 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
MİTʹten flaş açıklama
MİTʹten yapılan son dakika açıklamada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğluʹnun iddialarına tepki gösterildi.
Milli İstihbarat Teşkilatından (MİT), son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan ve kurum ile çalışanlarını hedef alan iddiaların tamamıyla asılsız olduğu bildirildi.
MİTʹten yapılan açıklamada, kurumun, demokratik hukuk devleti esasları çerçevesinde, 2937 sayılı Kanun ve ilgili mevzuatla kendisine verilen görevlerin dışında herhangi bir faaliyette bulunmasının düşünülemeyeceği belirtildi.
"Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile çalışanlarını hedef alan iddialar tamamıyla asılsızdır" ifadesine yer verilen açıklamada, konu hakkında gerekli yasal yollara başvurulacağı kaydedildi.
KEMAL KILIÇDAROĞLU MİT İÇİN NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı gazetetelerde çıkan cemaatten para alındığı ve işbirliği yapıldığı, bazı siyasilerin kasetlerinin olduğu yönündeki haberlerin “MİT operasyonu” olduğunu söylemişti. Kılıçdaroğlu, “Kaç kişinin görevlendirildiğini biliyoruz” dedi.
İddiayı bir adım daha ileri taşıyan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç da MİT içerisindeki ekibin 4 kişiden oluştuğunu, bunların ikisinin Stratejik Analiz Başkanlığı’nda, ikisinin ise İstihbarata Karşı Koyma Başkanlığı’nda görevlendirildiklerini belirtti.
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme







