04 Kasım 2012 - 21:42 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
MİSKER POLİS OTOSUNU BİÇTİ
Elazığ-Diyarbakır karayolunda beton mikserinin uygulama noktasındaki polis otosuna ve sivil araçlara çarpması sonucu 3 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da yaşamını yitirdi. Korkunç kazaya neden olan beton mikseri önce polis otosuna, daha sonra ise polis tarafından kontrol için durdurulan araçlara ve olay yerinde yaya görev yapan polislere çarparak adeta katliam yaptı..
Elazığ Valiliğiʹnden yapılan açıklamada, Sivrice ilçesi Gözeli yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüʹnde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçerʹin şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümerʹin de yaşamını yitirdiği belirtildi.
Kazada, 2ʹsi polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Enginʹin Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü, Mustafa Büyükbaşʹın ise aynı hastanede ayakta tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.(kaynak: Elazığ günışığı gazetesi)
İlginizi Çekebilir

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







