Milletvekili Yılmaz ile Başkanlar Ahmet Köse'nin acısını paylaştı
HABERPİ- Ak Parti İstişare Kurulu Üyesi ve Milli Görüşün önemli ismi Ahmet Köse'nin vefat eden kayınpederi , Hayriye Tekin Köse, Mesut, Erhan ve Gülcan Tekin'in babası, Sabri Tekin Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından bugün son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Ahmet Köse'yi bu acı gününde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya, Darıca ilçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanvekili Raif Öztürk, Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen,Selim Malkoç, Enes Yaylak, Emrulallah Bilgin, Faruk Gevhar, Musa Yıldız, Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, Dilovası ilçe Başkanı İlhan Yıldırım, YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Fikret Dolu,Saadet Gebze İlçe Sekreterii Şaban Atalı, SP ilçe yöneticileri Erkan Vural, Recep Tütüncü, Gebze Belediyesi Kültür Müdürü Carullah Recai Er, Şaban Sarıbay, Erhan Horoz,Zihni Aydın, Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman, Köşklüçeşme Muhtarı Mehmet Altıntaş ile Siyasi parti ve STK temscilleri ile çok sayıda protokol üyesi katılarak acısını paylaştı.
Haberpi olarak merhuma Allah'tan rahmet Ahmet Köse ve eşi Hayriye Tekin Köse başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir











