13 Haziran 2017 - 22:23 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
MHP açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi, 15 Temmuz Darbe girişimini araştırmak üzere kurulan, komisyonunun raporuna karşı hazırladığı muhalefet şerhini açıkladı.
MHP’nin Darbe Komisyonu raporuna muhalefet şerhinden satırbaşları şöyle
Meclisʹte basın toplantısı düzenleyen MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, “2016 tarihinde yaşanan ve her yönüyle ihanet kokan hain FETÖʹcü darbe girişimini aynı zamanda bir işgal girişimi olarak” gördüklerini söyledi.
MHP hazırladığı muhalefet şerhinde şunlara dikkat çekti:
“3 aylık sürenin en verimli şekilde değerlendirilmesi için azami gayreti sarf etmiş ve bu minvalde çalışmalarını sürdürmüştür. Bu kapsamda ortaya çıkan uyuşmazlıkların yapıcı bir üslupla çözülmesi, komisyonun daha verimli çalışması için yapılması gerekenlere ilişkin öneriler komisyon çalışmalarına fiili olarak başlamadan önce başkanlık divanı ve komisyon üyeleriyle paylaşılmıştır. Birçok önerimizin komisyon üyelerinin kahir ekseriyeti tarafından haklı bulunduğu komisyon tutanaklarında sabittir. Tüm bunların yanında; 15 Temmuz 2016ʹda yaşanan FETÖʹcü darbe girişiminin herhangi bir kişi ya da kuruluşun ötesinde, doğrudan Türk milletine ve Türk devletine yapılmış bir saldırı olduğu konusundaki fikirlerimizi her defasında beyan ederek, konuya bu açıdan bakılmasının faydalı olacağını ifade ettik. Bunlara rağmen; komisyonun çalışma usulüyle ilgili alınan kararlara riayet edilmediği, komisyonun nihai hedefine ulaşacak şekilde çalıştırılmadığı, 3 aylık sürede verimli bir çalışmanın tam manasıyla gerçekleştirilmediği müşahede edilmiştir.”
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi







