07 Ekim 2015 - 17:25 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
ʹMeral Akşenerʹe kaset iddiasında flaş gelişme
"Meral Akşenerʹe kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı. Savcılık, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan iddianame düzenledi.
"MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşenerʹe kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı. Savcılık, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti.
Savcılık, TBMM üyesi de olan Meral Akşener hakkında söz konusu iddiayı tartışma konusu yapan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçundan iddianame düzenledi. Erdoğan ve Barlas hakkında, 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.
İddianame kabul edilirse, şüpheliler İstanbul Asliye Ceza Mahkemesiʹnde hakim karşısına çıkacak.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığıʹnca düzenlenen iddianamede, A haber kanalında 11 Mayıs 2015 tarihinde canlı olarak yayınlanan "Gece Ajansı" adlı programda katılımcı olarak bulunan Latif Erdoğan ve Cemil Barlasʹın, Meral Akşener hakkında birtakım iddiaları içeren açıklamalarda bulundukları belirtildi.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti







