16 Ağustos 2016 - 13:21 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Meral Akşener 15 Temmuz’u bakın ne sanmış
MHPʹli muhaliflerden Meral Akşener, FETÖʹnün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimine ilişkin olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Akşener, "Önce ʹDAEŞ terörüʹ dediler. Sonra anladık FETÖʹnün darbe girişimini" dedi.
MHPʹli muhaliflerden Meral Akşener, FETÖʹnün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin olarak konuk olduğu Halk TV yayınında açıklamalarda bulundu.
15 Temmuz gecesi evde olduğunu dile getiren Meral Akşener, "Anlayamadık, misafirim var. Misafir arkadaşımıza Whatsappʹtan geldi bilgiler. Önce ʹDAEŞ terörüʹ dediler. Sonra anladık FETÖʹnün darbe girişimini.
ʹDışarı çıkmadımʹ
Başlarda ʹbaşarılı olabilirʹ durumu vardı. Sokağa çıkmayı düşündük ama provokasyon amaçlı anlaşılabilir diye düşündük. Bu nedenle evde kaldım, dışarı çıkmadım" dedi.
İlginizi Çekebilir

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK






