16 Mayıs 2019 - 21:27 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Kupanın Aslanları
15.05.2019 / 23:35
HABERPİ/SPOR- 57. Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak müzesindeki Türkiye Kupası sayısını 18’e çıkarttan Galatasaray Kupa Beyliğini ve Kupanın Aslanları olduğunu bir kez daha kanıtladı
Ziraat Türkiye Kupası final maçında Akhisarspor ile Galatasaray, Sivas 4 Eylül Stadıʹnda karşı karşıya geldi. Kıyasısya geçen final maçında 1-0 geriye düşen Galatasaray, Sinan Gümüş, Feghouli ve Diagneʹnin golleriyle maçı 3-1 kazanarak Türkiye Kupasının sahibi oldu. Akhisarsporʹun tek golü Manuʹdan geldi.
Karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik, Okan Böke, Metin Karakaya, Ömer Cansever ve Özgür Savaş Özüdoğru tribünlerden takip etti.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki







