15 Mart 2017 - 01:08 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Konak Hastaneleri Tıp Bayramı’nı coşkuyla kutladı
Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu ve çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı 11 Mart Günü The Ness Hotel’de düzenlediği özel bir geceyle kutladı
Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu ve Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Metin Göklü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tüm Konak Ailesi’ne mensup doktorların, personelin ve özel misafirlerin katıldığı gecede 14 Mart Tıp Bayramı kutlanırken, Konak Hastaneleri ve Türk sağlık sistemindeki gelişmeler misafirlerle paylaşıldı. Gecede Konak Hastaneleri’nde 10 yılını doldurmuş personele de kıdem plaketleri takdim edildi.
Toplantıda konuşan Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “ Türk sağlık sisteminin devamlı geliştiği ve ileriye güvenle baktığı günümüzde Konak Hastaneleri olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlar ve hizmet kalitemizdeki gelişimler bu gücümüzü ve emeklerimizi taçlandırıyor. Bununla birlikte Hastanelerimizden hizmet alan misafirlerimizin mesajlarında, görüşlerinde ve en önemlisi gözlerinde, çalışmalarımızdan aldıkları memnuniyeti görüyorum. Bundan mutluluk ve kıvanç duyuyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu







