KOGACE Başkanlığına Şahin Oktay, Başkanvekiliğine Adalet Bora seçildi
KOGACE Başkanlığına Şahin Oktay, Başkanvekiliğine Adalet Bora seçildi
Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin mevcut başkanı Cemal Kaplan'ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasının ardından, KOGACE yeni başkanı ve başkan vekilini seçti.
Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Anadolu Ajansının kıdemli muhabari Şahin Oktay Cemiyet Başkanı olarak seçildi. Gazetemiz haberpi imtiyaz sahibi, Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Adalet Bora ise Başkanvekili olarak seçildi.
İletişim Fakültesi Mezunu olan ve uzun yıllardır gazetecilik yapan Adalet Bora, Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kıymetli başkanı Cemal Kaplan'ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ondan devraldıkları bayrağı yeni başkan Şahin Oktay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte daha yükseklere taşıyarak çalışmaya devam edeceklerini belirtti. KOGACE Başkanvekili Bora ayrıca kendisine bu görevi layık gören tüm yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, güvenlerine layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Haberpi gazetesi olarak KOGACE'nin yeni başkanı Şahin Oktay ve Başkan Vekili Adalet Bora'yı kutluyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












