09 Mart 2019 - 14:08 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Kocaeliʹye geldiler
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı’na gelen Kamerun’lu heyet ikili görüşmelerde bulundu.
FUAR İÇİN KAMERUNDAN GELDİLER
Düzenlenen alım heyeti organizasyonu ile Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve Kamerun’dan Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand Kocaeli’ne geldi. İki ülke arasında işbirliğin gelişmesi ve tarım ürünleri sektöründe her türlü ürün, ekipman ve mühendislik konularında destek alışverişinde bulunuldu.
PROTOKOL İLE GÖRÜŞTÜLER
Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand, fuarda tüm gün boyunca ikili iş görüşmeleri yaptı. İthalat için firma yetkilileri ile görüşen ikili, daha sonra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ve beraberindeki heyet ile görüştü.
ATA TOHUMU HEDİYE EDİLDİ
Tarım Fuarında tüm gün görüşme yapan Kamerunlu heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan standa konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen Kamerunlu heyete yerel (ata tohumları) hediye edildi.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor







