12 Kasım 2014 - 00:09 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Kocaelilerin Dikkatine!
D-100 Karayolu Ankara istikameti üstgeçit çalışması nedeniyle yarın trafiğe kapatılacak. Yarın saat saat 16.00′da başlayacak olan çalışmalar 20 Kasım Perşembe günü saat 10.00′da bitirilecek.
Yarın saat 16.00 ile 20 Kasım Perşembe günü saat 10.00 arasında D-100 Karayolu Hereke Doğru Kavşağı mevkiinde yapılacak çelik konstrüksiyon üst geçit işi nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapatılacak.
Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü denetimi altındaki “Yollarda Trafik Güvenliği Bakımından Gerekli Görülen ve Aciliyet Arzeden Yerlerde Çelik Konstrüksiyon Yaya Üst Geçidi Yapım İşi” kapsamında 100-07 KK No, İstanbul – Ankara Devlet Yolu, Km: 27+500, Hereke Doğu Kavşağı mevkiinde çelik konstrüksiyon yaya üst geçidi montajı yapılacaktır.
Söz konusu bu çalışmalar kapsamında; İstanbul – Ankara Devlet Yolu, Hereke köprülü kavşağı İzmit yönü geçişi kapatılacak olup, bu yöndeki trafik mevcut olan yan yoldan verilecektir. Çalışmalara, 12 Kasım 2014 tarihi Çarşamba günü saat 16.00’ da başlanılacak olup, 20 Kasım 2014 tarihi Perşembe günü saat 10.00’ da tamamlanacaktır. Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak






