haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
13 Aralık 2025 - 01:09 - Güncellenme: 13 Aralık 2025 - 01:10 G: 13 Aralık 2025 - 01:10

Kocaeli'deki Yelken kulübüne kaçak tekne operasyonu

Kocaeli'deki Yelken kulübüne kaçak tekne operasyonu

0 Okunma 0 Paylaşım
Kocaeli'deki Yelken kulübüne kaçak tekne operasyonu

Kaçakçılık ve Gümrük Muhafaza ekipleri, izini sürdükleri kaçak deniz küreği teknelerine Kocaeli'nin Derince ilçesinde ulaştı. Kulübe yapılan baskında iki tekneye el konuldu, bir tekne de aranıyor. Teknelerin bulunduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
İddiaya göre, Kaçakçılık ve Gümrük Muhafaza ekipleri, yurda kaçak yollarda sokulduğu belirlenen deniz küreği teknelerinin izini sürdü. Yapılan çalışmalarda deniz küreği tekneleri, Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan bir kürek ve su sporlarının kıyı alanında tespit edildi. Harekete geçen ekipler, incelemelerin ardından bölgeye gelerek iki tekneye el koydu. Tekneler yediemin otoparkına çekilirken, yaşananlar ise güvenlik kamerasınca da kaydedildi.
Öte yandan, diğer teknelerin akıbetinin ise henüz netlik kazanmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili konuşan Derince Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Reyhan Güzelgün Yılmaz, "Edirne'den gelen polis ekipleri bizi aradı. Kulüp içinde arama yapacaklarını belirttiler. Biz yelken kulübü olarak burada ilk defa böyle bir olayı yaşıyoruz. " ifadelerini kullandı. (İHA)

Video