24 Nisan 2019 - 23:43 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Kocaeliʹde öğrencilerin beklediği o haber geldi
Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin Twitter’da "KOÜ Şenlik istiyor" hashtagiyle başlattığı kampanya etkili oldu. Konuyla ilgili olarak twitterʹdan açıkama yapan KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Bu hafta içi öğrenci kardeşlerimizle görüşüp karara bağlayacağız” dedi
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin Twitter’da "KOÜ Şenlik istiyor" hashtagiyle bir kampanya başlatmıştı. Bu kampanya sonrası Rektör Hülagü, şenliğin güz döneminden yapılabileceğine dair bir tweet atmıştı. Bu gelişme sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet eğer üniversitesi yapamıyorsa şenliği kendilerinin yapabilceğini söylemişti.
"TALİMAT VERDİM"
Bugün Prof Dr. Hülagü twitterʹdan tekrar açıklama yaparak “Sevgili öğrenci kardeşlerim. Sizlerin bahar şenliği için attığınız tweetleri okuyorum. Görüşmek için dilekçe veren öğrencilerimizden haberim var. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Hayriye Özpınar hanıma talimat verdim. Bu hafta içi öğrenci kardeşlerimizle görüşüp karara bağlayacağız. Merak etmeyin, sizler bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizleri çok seviyoruz” yazdı.
İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz







