Kocaeli hazırlıklara başladı
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, yaz sezonuna hazırlık çalışmalarınakamelya ve bankların boyanmasıyla devam ediyor
Park Bahçelerden göz dolduran yaza hazırlık
Kocaeli genelinde yaz bakım çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri yıpranmış bank, kamelya ve tadilat gerektiren noktaların bakımını sağlıyor. Ekipler Halıdere sahilinde yıpranmış bulunan dalga kıran duvarlarını da boyadı. Bu çalışmayla sahil renklendi, daha güzel ve daha temiz bir hal aldı.
PİKNİK MASALARI VERNİKLENDİ
Bununla birlikte ekipler, Ömer Türkçakal Bulvarındavatandaşların sıkça piknik yaptığı noktada daçalışmalar yaptı. Ekipler zamanla eskiyen ve işlevi bozulan yerlerin tamir tadilat ve boyama çalışmalarına devam etti. Park ve Bahçeler ekibi masalar, kamelyalar ve bankların bakımını yapıp,vernik ve boyama çalışmaları gerçekleştirdi.
ARTIK DAHA TEMİZ
Bu kapsamda vatandaşların sıklıkla gittiği alanlarda bulunan mescit, tuvalet, kamelyalar, piknik masaları vb. gibi donatılarla ihtiyaç duyulan alanlar, vernikleme ve boyama çalışmalarıyla daha temiz bir görünüme kavuşturuldu. Park ve Bahçelerinçalışmaları kent genelinde devam ediyor.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












