Kocaeli Emniyeti okulları boş bırakmıyor
Hem denetim hem görüşme
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiperi okul güvenliği çerçevesinde yaptığı denetimlerde yüzlerce sorgu yaparken dilenen çocukları da ailelerine teslim etti. Çocukları dilenciliğe zorlayan 2 aileye para cezası kesti
Konuyla ilgili Emniyetten yapılan açıklama şöyle: 20.04.2026-26.04.2026 tarihleri arasında Çocuk Şube Müdürlüğümüzce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli bir ortamda eğitim öğretim hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla;İzmit, Derince, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde bulunan 65 okul ziyaret edilmiş alınan güvenlik tedbirleri yerinde denetlenmiş okul kolluk görevlileri ve okul idareleri ile görüşülmüştür.
Yapılan uygulamalarda; 24 Umuma açık yer denetlenmiş, 145 şahsın GBT sorgusu yapılmıştır.
11 dilenen çocuk işlemi yapılarak ailesine teslim edilmiştir. İkinci kez dilencilik yaptığı tespit edilen 2 çocuğun ailesine idari para cezası uygulanmıştır.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın farkındalıklarının geliştirilmesi ve okul çevresi güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












