16 Mart 2014 - 11:19 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
KOÇ: SADECE BİRGÜN KUTLAMAKLA OLMAZ
Ülkemizdeki başta doktorlar olmak üzere sağlık personeline ne devlet ne de toplum tarafından gereken önemin verilmediğine dikkat çeken Koç, “devlet doktoruna yeterince sahip çıkmıyor, toplumda da eksikler var. Doktorlar görevi başında şiddete maruz kalabiliyor. İnsanlar her fırsatta ve ilk sözleri birbirine sağlık dilemek oluyor ama sağlığı bize veren doktorları pek düşünmüyoruz.Sağlıkta doktor ve sağlık personelini el üstünde tutacak politikalar geliştirmelidir. İşte o zaman Tıp bayramı içi dolu ve güzel kutlanan bayramlar olur”diye konuştu.
Belediye Başkan Adayı Koç, görev geldiklerinde yapacakları kendi sağlık hizmetlerinden de bahseden Koç, özellikle projeleri arasında olan ve kamuoyunda çok tartışılan helikopter ambulans ile ilgili de bilgiler verdi.
Yerel yönetimlerin sağlık kuruluşları ve sağlık görevlileri işbirliği ve ilişkilerine de değinen Koç, “göreve geldiğimizde bu alanda sağlık alanında görev yapanlarla büyük bir Çalıştay düzenleyip ilişki ve dayanışmanın nasıl olacağını beraber saptayacağız” dedi.
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha







