09 Mart 2012 - 14:40 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Kıvanç’ın işini Adriana kaptı
VİCTORİA’s Secret’ın en ünlü meleklerinden Adriana Lima Four Season Otel’de Mavi Jeans Markası’nın 2012 İlkbahar- Yaz sezonu reklam yüzü olarak basının karşısına çıktı. Ali Taran’ın senaryosunu üstlendiği reklam filminde oynayan Lima, toplantıda ilginç açıklamalar da yaptı. Toplantıya ‘Merhaba’ diyerek başlayan sempatik güzel “İstanbul’da olmak harika, benim favori şehirlerimden biri. Burada kendimi evde gibi hissediyorum” dedi.
‘Çok feminen’
Lima, reklam çekimleri için “Çok pozitif ve enerjik bir çekimdi. Sonuçlardan çok mutluyum. İkonik bir kampanya olacak” Lima sözlerine şöyle devam etti: “Hayatımızı doğru yolu bulmak, kendine güvenli hissetmek için harcarız. Ben çekimlerde gördüğüm kıyafetlerin hepsini çok sevdim. Çok feminen hissettim. Her birini de denedim” dedi. Lima’nın bir kaç kıyafete de el koyduğu öğrenildi.
Vay vay vay
Güzel model, kendisinden senaryoyla ilgili ipucu isteyen basın mensuplarına esprili bir dille “Senaryo ve içeriği söyleyemem ama şöyle diyebilirim ‘Vay Vay vay’ dedi. Mavi’nin geçen sezon kampanyalarında da Kıvanç Tatlıtuğ’un söylediği ‘Çok sev’ slogan olmuştu. Kıvanç daha önceki reklamda da ‘Vay vay vay çantaya bak’ demişti.
‘Şöhret zor’
Lima “Manken olduktan sonra hayatımda çok şey değişti. Aslında ben aynı kızım ve kurallarımı koruyorum ve bu sebepten kendimle gurur duyuyorum. Ama meşhur olmak zor. Bu meslek itibariyle tüm dünyayı gezebildiğim için çok mutluyum. Türkiye gibi yerlere de gelebiliyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu







