19 Temmuz 2017 - 09:43 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Kılıçdaroğluʹnun yürüyüş ayakkabısını o müze istedi
CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay, Adalet Yürüyüşü sonrası Kılıçdaroğlu ile ilgili o detayı Yurt Gazetesiʹndeki ʹGündem Köşesiʹnde yazdı.
Mustafa Balbay, Adalet için Ankaraʹdan İstanbulʹa yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluʹnun yürüyüş sırasında giydiği 4 ayakkasıbından birini Koç Müzesiʹnin istediğini yazdı.
İŞTE YAZIDAN O BÖLÜM
Yürüyüşün topluma ve tarihe mal olması konusunda da ilginç bir ayrıntı var; Kılıçdaroğlu’nun eskittiği dört spor ayakkabısından birini Koç Müzesi istemiş.Bu durumda Kılıçdaroğlu’nun kırdığı rekor tarihteki yerini aldı diyebiliriz.Şimdi sıra gelecekteki yerini almasında. Her türlü tehdide, yok saymaya, provokasyon fısıltılarına karşın yürüyüşe katılanlar adımların geleceğe attıklarını biliyorlardı.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki






