12 Aralık 2012 - 03:18 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
KILIÇDAROĞLU TWİTTERİ SALLADI
Dün Meclis Genel Kuruluʹnda görüşülmeye başlanan Bütçe Kanunu Tasarısı sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir gafa imza attı. Kılıçdaroğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ʹa ʹSayın Başbakanımʹ diye hitap etti.
Bütçe görüşmelerinde yaklaşık bir saat Meclis Genel Kuruluʹna hitap eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , hükümete Sayıştay raporuyla yüklenmek isterken zaman zaman dil sürçmeleri de yaşadı.
Bütçeyle ilgli hazırlanması gereken Sayıştay raporunun neden hazırlanmadığını sorgulayan CHP lideri konuşmasında Erdoğanʹa seslenirken ʹSayın Başbakanımʹ ifadesini kullanınca bir kez daha dile düştü.
KANALD MUHABİRİ TWİTTERʹDA YAZINCA PAYLAŞIM REKORU KIRDI
CHP liderinin ʹSayın Başbakanımʹ ifadesini ilk fark eden isim Kanal D muhabiri Seçil Özer oldu. Özer, CHP liderinin bu ifadesi sonrası ʹKılıçdaroğlu az önce erdoğanʹa "Sayın BaşbakanIM" dedi.. İki kişiden biri olabilir mi diye düşünmeye başladım :)ʹ satırlarını paylaştı.
Bu twitter sosyal medyada adeta bir fırtına estirdi. 15 dakikalık zaman diliminde 330 kez RT edilen paylaşım hakkında yüzlerce kişi ise yorumlarda bulundu.
İŞTE O TWİTLERDEN BAZILARI
kaynak:internethaber.com
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor







