12 Mayıs 2015 - 16:40 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Kenan Evrenʹin kızından şok çıkış!
Kenan Evrenʹin kızı: İster gelsinler, ister gelmesinler...
Kenan Evrenʹin kızı Şenay Gürvitʹten çok sert sözler geldi. Babasının cenazesine 4 partinin de katılmayacak olması için "İster gelsinler, ister gelmesinler" dedi. CNNTürkʹte Mirgün Cabasʹın programına canlı yayında katılan Evrenʹin kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur duyduklarını söylerken eleştirilere karşı çok sert tepki gösterdi.
Evrenʹin kızı şöyle konuştu:
“Babacan bir insandı. İyi yürekli insandı, herkesin iyiliğini isterdi. Bunların böyle olacağını biliyorduk. Bunları hak etmedi. O günden bugüne aynı anayasayla yönetiliyoruz. İşlerine gelince anayasa değiştirilsin diyorlar. Halka yanlış bilgiler vermemek lazım. Babam çok dürüst bir adamdı. Ailecek alnımız ak, bunların hiçbirini hak etmedi. Allah ona yattığı yerde rahatlık versin.
Yine bunlar olsa, yine yaparım dedi. Bunu hiçbir zaman saklamadı. Net bir adamdı. Böyle adamlara Türkiye’de çok ihtiyaç var. Hele bugünlerde… Tekrar sağlıklı bir ortamda beraber olursak, daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Kim ne derse desin zerre kadar umurumuzda değil. Herkes diyor ki Evren Paşa sayesinde çocuklarımız okudu. Beni yoldan çevirip Evren Paşa sağolsun diyorlar. Asılan çocukları babam mı astırdı. Ne alakası var? Toplum yanlış yönlendiriliyor.
İster etsinler, ister gelsinler, ister gelmesinler, biz bizim ailemizi biliyoruz. Biz bizim babamızın ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor






