Kaymakam Kara şehit ailelerini ve gazileri yalnız bırakmıyor
HABERPİ- Darıca Kaymakamı Yüksel Kara şehit ailerini ve gazileri yalnız bırakmıyor. Hem ziyaret ederek hem de ihtiyaçlarını belirleyerek devleti, milleti ve bayrağı için hayatını feda eden şehit ve gazilere vefasını gösteriyor.
Kaymakam Kara bu kapsamda , Şehit Polis İsmet Değer'in Darıca'da ikamet eden eşi Mürüvvet Değer’i ziyaret ederek hem hal hatır sordu hem de devlet olarak her zaman yanlarında olacağını belirterek ihtiyaçları konusunda gerekli talimatı verdi. Kaymakam Kara'ya ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak'ta eşlik etti.
Kaymakam Kara daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Darıca Dernek İlçe Başkanı Hüseyin Çoban ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek; Vatan toprağı uğrunda şahadet mertebesine erişen şehitlerimizin aileleri devletimize ve milletimize emanettir.Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü istek ve ihtiyaçlarında tüm kurumlarımızla her zaman yanlarında olacağız...'dedi
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












