08 Temmuz 2014 - 03:44 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
“Katilimi tanıyorum” diyerek öldü
Ak Partili ilçe başkanın kuzeni korkunç bir cinayete kurban gitti..
Aydın-Buharkentʹte Sulama Kanalı bölgesine giden çocuklar, kenak kenarındaki incir tarlası ile su deposu arasında bir erkek cesedi olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, darp edildikten sonra boğazının kesildiği belirlenen cesedin 32 yaşındaki Mehmet Bellek olduğu tespit etti.
“KATİLİMİ TANIYORUM” DEDİ
Olayda hayatını kaybeden Mehmet Bellek’in 19 Haziran’da sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından “Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksin” şeklinde paylaşımda bulunması dikkat çekti.
AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Raşit Yıldırım’ın teyzesinin oğlu olduğu öğrenilen Mehmet Bellek’in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. (Kaynak: Aydın Ses gazetesi)
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







