09 Mart 2012 - 10:31 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
KAŞUKÇİ MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ilişkin kutlama mesajının dile getirildiği meclis toplantısında CHP’li Kartepe Meclis Üyesi Evnur Sandal, kadına yönelik şiddet ve kadın konulu slayt gösterisi sundu. İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, meclisin kadın üyelerine ve toplantıları takip eden kadın basın mensuplarına birer gül hediye etti.
İl Genel Meclisi toplantısına katılan İşkur İl Müdürü Öztekin Kaşukçi de, kurumun yapılanması ve çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.
Kaşukçi, ilimizde kayıtlı 52. 691 kişi bulunduğunu, bu işsizlerden şubat ayında kuruma müracaat eden 5745 kişiden 1454’ünün işe yerleştirildiğini, 6234 kişinin de işsizlik ödeneğinden yararlandığını belirtti.
Bakanlığın, bu yıl içinde büyümeyi hedeflediğini belirten Öztekin Kaşukçi, 3 ya da 4 yeni şube açmayı hedeflediklerini söyledi. Öztekin Kaşukçi, Türkiye genelinde bu yıl 4 bin yeni personel alımının söz konusu olduğunu aktardı, Kocaeli’de görev yapacak 51 meslek danışmanının da nisan ayı itibariyle göreve başlayacağını duyurdu.
İlginizi Çekebilir

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme







