18 Temmuz 2013 - 10:23 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
İSU FAALİYET RAPORUʹNA ALTIN ÖDÜL
Bu yıl 6 Bin’in üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada İSU 2012 Faaliyet Raporu, Altın Ödülʹün sahibi oldu. Bu ödülle İSUʹ nun faaliyet raporlarındaki “uluslararası ödül kazanma” geleneği bozulmadı. ISU, geçtiğimiz yıl da aynı yarışmada kendi sektöründe Platin Ödül’e ayrıca Dünyanın en prestijli iş ödüllerinden Stevie Awards yarışmasında Gümüş ödüle layık görülmüştü.
Farklı kategori ve medyumlarda dünyanın en büyük markalarının yarıştığı LACP Vison Awards da jüri, ödül sahiplerini iki farklı eleme yaparak belirledi. Mayıs ve Temmuz ayları arasında yapılan ön değerlendirmeyle seçilen finalistler ikinci bir oylama sürecinden geçirildi. Tablet temasıyla İSU’nun teknolojik altyapısını ve dinamizmini yansıtan çalışma, yapılan oylamalarda 100 puan üzerinden 98 alarak Altın Ödülʹün sahibi oldu.
Aynı kategoride Amerika’dan California Water Service Company gümüş, Riverside Public Company Bronze ödülün sahibi oldu.
Alınan ödülü değerlendiren İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “Vizyoner, çevreci ve teknolojik yaklaşımlarımızla Kocaeli her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. Yaptığımız çalışmaların meydana getirdiği değişimi görmek beni ve tüm İSU ailesini heyecanlandırıyor. Bu olumlu hava da direkt olarak raporlarımıza yansıyor. Üç yıldır üst üste alınan bu önemli ödüller için emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Gözden Kaçmasın
Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







