03 Temmuz 2014 - 07:56 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
İşte yeni Başbakanın belli olacağı tarih?
Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması halinde ilk turda seçimi kazanıp kazanamayacağı sorusuna Akdoğan, “MHP ve CHP’nin kendi kimliğine ve tabanına yabancılaşarak kurduğu ittifakın doğurduğu hayal kırıklığı sandığa gitmeyen kitlenin oranını yükseltecektir. Kendi kitlesini mobilize eden Erdoğan bu tablo karşısında çok zorlanmayacaktır” dedi.
‘Hareketin bir lideri vardır’
Ak Parti’nin Erdoğan’dan sonraki dönemine de değinen Akdoğan, “Partinin başındaki genel başkanlar değişse de hareketin bir lideri vardır. Ak Parti ortak akılla hareket eden güçlü kadro hareketi olarak yoluna devam eder” açıklamasında bulundu.
Erdoğan’dan sonra partinin Genel Başkanı ve Başbakan’ın kim olacağı sorusunu ise şöyle yanıtladı: “İsim tartışmaları Cumhurbaşkanlığı seçimini gölgeler ve parti içinde enerji kaybına sebep olur. Bu yüzden ilk aşama bitmeden ikincisine yönelik adım atılmaz.”
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







