11 Aralık 2017 - 13:02 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
İsraili Korkutan açıklama!
Malezya Savunma Bakanı Hishammuddin Tun Hüseyin, Malezya Silahlı Kuvvetleri’nin (MAF) Kudüs konusunda görev almaya her zaman hazır olduğunu söyledi.
MALEZYA SİLAHLI KUVVETLERİ HER ZAMAN HAZIR
Bernama Haber Ajansıʹna göre, partisinin grup toplantısında konuşan Hüseyin, ABD Başkanı Donald Trumpʹın Kudüsʹü "İsrailʹin başkenti" olarak tanıma kararının Müslümanlara yapılmış bir darbe olduğunu belirterek "Müslüman ülkeler olarak olası bir olumsuzluğa karşı her daim hazırlıklı olmalıyız. Üst düzey liderlerin harekete geçmesi ve önerge vermesi durumunda Malezya Silahlı Kuvvetleri Kudüs konusunda görev almaya her zaman hazır." dedi.
ABD’nin Kuala Lumpur Büyükelçiliği önünde düzenlenen protestolardan övgüyle söz eden Hüseyin, Kudüs kararıyla bir kaos ortamının yaratılmaması temennisinde bulundu.
Gözden Kaçmasın
Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







