15 Haziran 2011 - 16:58 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
İntikam için esrarlı paket gönderdi
İddiaya göre, İstanbul’da oturan Nevzat Y. (34), Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikamet eden Sıddıka A. (36) ile internet aracılığıyla tanıştı. Birkaç gün sohbeti sürdüren Sıddıka A, Nevzat Y’nin görüşme teklifini reddetti.
Önceki gün Sıddıka A’yı telefonla arayan Nevzat Y, "Sana bir hediye gönderdim. Git onu otobüs terminalinden al" dedi. Bunun üzerine kızı Zeynep A. (19) ile terminale giden kadın, adına gelen ve içinde 5 gram esrar bulunan paketi aldığı sırada çevrede bekleyen polis ekiplerince gözaltına alındı.
Sıddıka A’nın Gemlik Polis Merkezinde verdiği ifadesinde, "İnternetten tanıştığım bu kişi bana doğum günü hediyesi gönderdiğini söyledi. Ben de gittim aldım. Tuzağa düştüm" dediği öğrenildi.
Sıddıka A’nın evinde yapılan aramada bir adet tabanca bulunduğu, Nevzat Y’nin arandığı bildirildi.
Gözden Kaçmasın
Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti

Şehidimizin annesi hastaneye kaldırıldı

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması







