29 Mayıs 2019 - 23:36 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
İmamoğlu hakkındaki iddialara açıklama geldi
Ekrem İmamoğluʹnun Habertürk TVʹde katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde montajlanarak servis edildi. Söz konusu yayında İmamoğluʹna soruyu soran gazeteci Mehmet Akif Ersoyʹdan konuyla ilgili açıklama geldi.
Habertürk TV’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu’na “PKK’ya FETÖ’ye özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusu yöneltilmişti.
İmamoğlu’nun soruya verdiği yanıt, bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları tarafından montajlanarak servis edildi.
Programda İmamoğlu’na soruyu soran gazeteci Mehmet Akif Ersoy yaşananların ardından bir köşe yazısı kaleme aldı. Ersoy, “Yayın esnasında ve sonrasında telefonuma gelen yüzlerce mesaj ve gönderi, bazı troll hesapların bu konuşmayı yarısında keserek, İmamoğlu sanki FETÖ ve PKK’ya ‘Gelin Türkiye’yi birlikte yönetelim’ demiş gibi paylaşmaya başladı” dedi.
Yazının tamamı için tıklayın
İlginizi Çekebilir

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak






