haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
09 Ağustos 2021 - 09:01 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Hepimizin gururu Eray Şamdan madalyasıyla döndü

Hepimizin gururu Eray Şamdan madalyasıyla döndü

ADALET BORA/ haberpi- Türkiye'nin ve Darıca'nın gururu Olimpiyat madalyası alarak herkesi sevince boğan Eray Şamdan yurda döndü. Şampiyonu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık havaalanında çiçeklerle karşıladı. Kalabalık bir heyetle havaalanına giden Başkan Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’a milli sporcunun anne ve babası ile birlikte Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları da eşlik etti.
Başkan Bıyık yaptığı açıklamada; Karate branşında ülkemizi ve Darıcamızı Tokyo2020 Olimpiyatlarında temsil ederek Olimpiyat ikincisi olan ve Gümüş madalyayı ülkemize getiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcumuz Eray Şamdan’ı Japonya dönüşü İstanbul Havalimanı’nda karşıladık.
Kendisiyle gurur duyuyorum. Dokuz bin kilometre öteden bizleri duygulandıran bir an yaşatan ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum.Evine, yurduna hoş geldin. Bize yaşattığın gurur için teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılarının devamı gelecek ' dedi 
Biz de sevgili Eray'ı bir kez daha yürekten kutluyor başarılarıyla bizi gururlandırdığı için teşekkür ediyor yolu hep açık olsun diyoruz.