MHP İl Başkanı Enes Emengen mazbatasını aldı
MHP İl Başkanı Enes Emengen mazbatasını aldı
MHP İl Başkanı Enes Emengen mazbatasını aldı
MHP İl Başkanı Enes Emengen mazbatasını aldı
MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, bugün Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Başkan Emengen, mazbatasını aldıktan sonra teşkilat mensuplarıyla birlikte Milli İrade Meydanı’ndan il başkanlığına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli 15. Olağan İl Kongresi’nin ardından Kocaeli teşkilatında seçim süreci tamamlandı. Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” temasıyla gerçekleştirilen kongrede delegelerin teveccühüyle MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na seçilen Enes Emengen, bugün İlçe Seçim Kurulu’na giderek düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Mazbatasını teslim alan MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, “Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı iken Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atanmış olarak devam ettiğimiz görevimizi, 12 ilçemizin kongrelerini metanet ve coşkuyla yaptıktan sonra, malumunuz 23 Ağustos’ta Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla Kocaeli İl Kongremizi coşkulu bir kalabalıkla, hem de bayram havasında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bugün de teşkilatlarımızla beraber mazbatamızı teslim aldık.
“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”
Yine durmadan, duraksamadan, gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışmamıza devam ederek hem Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’de 12 ilçedeki başarısı için hem de Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının Kocaeli’de çok güçlü ve etkin bir şekilde çalışması için ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapı kapı gezeceğiz, sıkılmadık el bırakmayacağız, girilmedik gönül kalmayacak inşallah.
“TERÖRSÜZ TÜRKİYE EN BÜYÜK HEDİYELERDEN BİRİ OLDU”
Tüm ülkücü camianın, sadece yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın değil, tüm Ülkücü camianın Kocaeli’de elini taşın altına koymasını istiyorum. Çünkü Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Cumhuriyeti’ne çok büyük bir hediyesi oldu. Biliyorsunuz ki ‘Terörsüz Türkiye’, Cumhuriyet tarihindeki en büyük hediyelerden biri oldu. Hem gelecek nesillere hem de mevcut Türkiye Cumhuriyeti vatan topraklarında yaşayan tüm vatandaşlarımıza. Biz öncelikle bunu her hemşehrimize tane tane anlatacağız, süreç hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız.
Sonra bu Türk ve Türkiye Yüzyılı kapsamındaki çalışmalarımızda da önümüzdeki ilk seçimlerde sahada olarak gayet güzel bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’yi temsil edeceğiz. Biz öncelikle Kocaeli’de iç barışı sağladık. Herkes birbiriyle sarıldı, kucaklaştı. Şimdi teşkilatlarımız da kucaklaşmışken hemşehrilerimizle hemhâl olma vakti.” dedi.
Mazbatasını teslim alan İl Başkanı Enes Emengen, teşkilat mensuplarıyla birlikte Milli İrade Meydanı’nda bir araya geldi. Buradan il başkanlığına doğru yürüyüş gerçekleştiren Emengen’e partililer eşlik etti. Gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Enes Emengen ve beraberindeki teşkilat mensupları MHP Kocaeli İl Başkanlığı binasına geçti.