MHP Dilovası İlçe Başkanlığından yeni üyelere görkemli program
MHP Dilovası İlçe Başkanlığından yeni üyelere görkemli program
MHP Dilovası İlçe Başkanlığından yeni üyelere görkemli program
MHP Dilovası İlçe Başkanlığından yeni üyelere görkemli program
HABERPİ- Dilovasında MHP'ye üye olan 301 yeni isim için katılım programı düzenlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaeli teşkilatlarında sürdürülen üye çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gölcük ve İzmit ilçelerinde gerçekleştirilen programlarda yaklaşık 500 yeni üyenin partiye katılımının ardından, bugün de Dilovası’nda da 301 yeni üye için katılım programı gerçekleştirildi.
İL BAŞKANI KATILDI
Dilovası’nda düzenlenen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Tonbuloğlu, Ülkü Ocakları Dilovası İlçe Başkanı Selim Şimşek, KAÇEP Başkanı Sema Tonbuloğlu ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.Programda Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılan yeni üyeler, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
İlçe Başkanı Yusuf Turhan yaptığı paylaşımda: Yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz programımızda, teşkilatımıza yeni üyeler kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık.
Teşkilatımızın gücüne güç katan, aynı ülkü ve hedef doğrultusunda bizlerle birlikte yol yürümeyi tercih eden kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, teşkilatımızı daha da büyüterek kutlu mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz' dedi